RUM FÖR UPPLEVELSER OCH MÖTEN

Välkommen

Vi är Nordens ledande helhetsleverantör inom mässa, event och inredningsproduktion. Vi är en pålitlig partner med över 30 års erfarenhet av att leverera mässmontrar, events, permanenta utställningar och inredning i hela världen.

 

Vad är ditt nästa projekt?

MÄSSA

En lyckad utställningsmonter skapar tillfällen för ditt företag att träffa nya och gamla kunder i en miljö helt utformad efter ditt varumärke. Vi hjälper dig att skapa en unik, inspirerande mötesplats och ett skyltfönster för ditt företag och dina produkter.

 

Våra erfarna projektledare och designers formger och planerar din mässmonter efter dina behov. Med ett eget snickeri och printproduktion, samt egna hantverksskickliga monterbyggare kan vi garantera hög kvalitet och leveranssäkerhet från start till mål.

 

Vi har internationell erfarenhet och ett starkt globalt nätverk som gör att kan vi leverera lika enkelt i Sverige som i resten av världen. Med oss som partner har du alla förutsättningar att lyckas med ditt mässdeltagande.

INREDNING

Space Production ger dig som företag eller designer en möjlighet att förverkliga alla delar i ett projekt hos samma leverantör.

 

Vi har stor erfarenhet av konstruktion och produktion av specialsnickerier, glas- och metallkonstruktioner – inklusive montering. Därtill har vi kompetens inom AV-teknik, IT och print-produktion, och med det får du en komplett inredningsleverantör.

 

Vi älskar utmatningar, och tar oss gärna an projekt där vi får möjlighet att utnyttja all vår kompetens och kreativitet för att förverkliga dina idéer och visioner. Vår erfarenhet att kombinera olika material gör oss till en unik samarbetspartner för inredningsproduktion.

EVENT

Det finns inget som kan ge din målgrupp en så genomgripande upplevelse som ett väl genomfört event. Med full kontroll över aktiviteter, kommunikation och miljö stärker du ditt budskap, bygger ditt varumärke och lägger grunden för starka relationer.

 

Vi är stolta över de många spännande event vi hjälper våra kunder att genomföra varje år. Vårt team har stor erfarenhet inom att leverera scener och dekorationer till allt från årsstämmor och internationella konferenser till produktlanseringar och publika evenemang.

SHOWROOM

Vår kompetens inom design, konstruktion, snickeri och print gör oss till en bra partner till produktion av utställningar till muséer, experience centers och showrooms. Utställningar som pågår under en längre tid ställer höga krav på att motstå slitage.  Att välja rätt material och konstruktionsmetod är därför av största vikt för att förlänga livslängden på utställningen. 

 

Vårt materialbibliotek har både bredd och djup och ger dig som kund stora möjligheter att hitta både rätt utseende och rätt kvalitet för den aktuella utställningen. 

STUDIOS

Vi har stor erfarenhet av att bygga studios. Vi tillverkar permanenta och temporära, fasta och mobila studios för event såväl som Tv-produktioner.

 

Vi har ett stort nätverk av partners som kan säkerställa innehållsproduktion, filmning och hantering av strömningen till olika plattformar.