VI SKAPAR RUM FÖR DITT VARUMÄRKE

VÄLKOMMEN TILL
SPACE PRODUCTION

Vi är Nordens ledande helhetsleverantör inom mässa, event och inredningsproduktion. En pålitlig partner med över 30 års erfarenhet av att leverera mässmontrar, events, permanentutställningar och inredningar i Sverige och över hela världen.

Som en följd av Covid-19 hjälper vi nu även företag att anpassa sina lokaler för att minska smittspridning. Prata med oss om hur vi kan hjälpa er att skydda er personal och era besökare.

Vilket är ditt nästa projekt?

MÄSSA

En lyckad utställningsmonter skapar tillfällen att träffa nya och gamla kunder i en miljö helt utformad efter ditt varumärke. En unik, inspirerande mötesplats och ett skyltfönster för ditt företag och dina produkter. 

Våra erfarna projektledare och designers formger och planerar din mässmonter efter dina behov. Med eget snickeri och printproduktion samt egna hantverksskickliga monterbyggare kan vi garantera hög kvalitet och leveranssäkerhet. Internationell erfarenhet och ett starkt globalt nätverk gör att vi kan leverera lika enkelt i Sverige som i resten av världen. 

Med oss som partner har du alla förutsättningar att lyckas med ditt mässdeltagande.

Dentsply exhibitiona stand at Swedental
Abro exhibition stand at Beer and Whisky
Vit stilren liten monter
Exhihibtion stand Volvo trucks

EVENT

Det finns inget som kan ge din målgrupp en så genomgripande upplevelse som ett väl genomfört event. 

Med full kontroll över aktiviteter, kommunikation och miljö stärker du ditt budskap, bygger ditt varumärke och lägger grunden för starka relationer. 

Vi är stolta över de många spännande event vi varje år hjälper våra kunder att genomföra, från årsstämmor och interna konferenser till produktlanseringar och publika evenemang.

Uipath event Las Vegas
Event Volvohallen

INREDNING

Space Production ger dig som designer, arkitekt eller inredningsarkitekt en möjlighet att förverkliga alla delar av ert projekt hos samma leverantör. 

Vi är bra på konstruktion och produktion av specialsnickerier, glas- och metallkonstruktioner inklusive montering. Lägg därtill vår kompetens inom AV-teknik och print-produktion och du får en komplett inredningsleverantör.

Vi älskar utmaningar och tar oss gärna an projekt där vi behöver använda all vår kompetens och kreativitet för att förverkliga dina idéer och visioner. Vår erfarenhet att kombinera olika material gör oss till en unik samarbetspartner för inredningsproduktion.

Unique sauna
Restaurant interior Heaven 22
Restaurant interior Enoteca
Restaurant interior Heaven 22

SHOW ROOM

Vår kompetens inom konstruktion, snickeri och print gör oss till en bra partner för produktion av utställningar till museer, experience centers och showrooms. Utställningar som pågår under en längre period ställer höga krav på att motstå slitage.  Att välja rätt material och konstruktionsmetod är därför av största vikt för att förlänga livslängden på utställningen. 

Vårt materialbibliotek har både bredd och djup och ger dig som kund stora möjligheter att hitta både rätt utseende och rätt kvalitet för den aktuella utställningen. 

Popup store Samsung
Showroom Mercedes
Showroom Asics

ANPASSNING aV LOKALER FÖR ATT FÖRHINDRA SMITTA

Vi är specialister på anpassning av permanenta och temporära lokaler. Därmed har vi både resurserna och kunskapen för de åtgärder som behövs för att minska smittspridning genom att anpassa lokaler efter Folkhälsomyndighetens rekommendationer för att förhindra smitta av Covid-19.

Vi har färdiga lösningar för bland annat information i lokaler, kontroll av personflöden, smittskyddsbarriärer för receptioner med mera. Vi tar också givetvis fram speciallösningar anpassade efter just era behov. Vår process från design, produktion och installation är mycket snabb.

För bästa resultat assisterar vi i att ta fram helhetslösningar för ert företag, genom att arbeta nära ihop med era ansvariga för arbetsmiljö och lokaler.

Se fler exempel på sådant vi arbetar med genom att följa länken nedan.