RUM FÖR UPPLEVELSER OCH MÖTEN

Välkommen

Vi är Nordens ledande helhetsleverantör inom mässa, event och inredningsproduktion. En pålitlig partner med över 30 års erfarenhet av att leverera mässmontrar, events, permanentutställningar och inredningar i Sverige och över hela världen. 

Vilket är ditt nästa projekt?

MÄSSA

En lyckad utställningsmonter skapar tillfällen att träffa nya och gamla kunder i en miljö helt utformad efter ditt varumärke. En unik, inspirerande mötesplats och ett skyltfönster för ditt företag och dina produkter. 

Våra erfarna projektledare och designers formger och planerar din mässmonter efter dina behov. Med eget snickeri och printproduktion samt egna hantverksskickliga monterbyggare kan vi garantera hög kvalitet och leveranssäkerhet. Internationell erfarenhet och ett starkt globalt nätverk gör att vi kan leverera lika enkelt i Sverige som i resten av världen. 

Med oss som partner har du alla förutsättningar att lyckas med ditt mässdeltagande.

Dentsply exhibitiona stand at Swedental
Abro exhibition stand at Beer and Whisky
Vit stilren liten monter
Exhihibtion stand Volvo trucks

INREDNING

Space Production ger dig som designer, arkitekt eller inredningsarkitekt en möjlighet att förverkliga alla delar av ert projekt hos samma leverantör. 

Vi är bra på konstruktion och produktion av specialsnickerier, glas- och metallkonstruktioner inklusive montering. Lägg därtill vår kompetens inom AV-teknik och print-produktion och du får en komplett inredningsleverantör.

Vi älskar utmaningar och tar oss gärna an projekt där vi behöver använda all vår kompetens och kreativitet för att förverkliga dina idéer och visioner. Vår erfarenhet att kombinera olika material gör oss till en unik samarbetspartner för inredningsproduktion.

Unique sauna
Restaurant interior Heaven 22
Restaurant interior Enoteca
Restaurant interior Heaven 22

EVENT

Det finns inget som kan ge din målgrupp en så genomgripande upplevelse som ett väl genomfört event. 

Med full kontroll över aktiviteter, kommunikation och miljö stärker du ditt budskap, bygger ditt varumärke och lägger grunden för starka relationer. 

Vi är stolta över de många spännande event vi varje år hjälper våra kunder att genomföra, från årsstämmor och interna konferenser till produktlanseringar och publika evenemang.

Galleri 013
cof
Uipath event Las Vegas

SHOW ROOM

Vår kompetens inom konstruktion, snickeri och print gör oss till en bra partner för produktion av utställningar till museer, experience centers och showrooms. Utställningar som pågår under en längre period ställer höga krav på att motstå slitage.  Att välja rätt material och konstruktionsmetod är därför av största vikt för att förlänga livslängden på utställningen. 

Vårt materialbibliotek har både bredd och djup och ger dig som kund stora möjligheter att hitta både rätt utseende och rätt kvalitet för den aktuella utställningen. 

Popup store Samsung
Showroom Mercedes
Showroom Asics

STUDIOS

Vi har stor erfarenhet av att bygga studios, både permanenta och temporära, fasta och mobila, för event såväl som TV-produktioner.

Vi har också ett nätverk av partners som kan säkerställa innehållsproduktion, filmning och hantering av strömningen till olika plattformar.

118407549_2631833343735246_3180945760501140607_o
Studio
IMG_3395
IMG_0391