Storslaget event för UiPath – med årstiderna som inspiration

Space Production AB fick för tredje året förtroendet att producera och installera eventet Forward i Las Vegas som UiPath har för sina kunder och samarbetspartners. Årets event gick av stapeln på The Venetian Resort Hotel och uppgick till en yta på över 35 000 m2 med aktiviteter, mötesplatser och scenografi.

 

Som en återblick nu vid årets slut ser vi tillbaks på ett av de storslagna projektet som vi genomförde under hösten. UiPath är idag världens ledande företag inom RPA – Robotic Process Automation, och har årliga event för samarbetspartners och kunder i Las Vegas.

Temat för årets event var ”de fyra årstiderna” där besökarna i sommardelen bland annat kunde uppleva en utomhusteater och spela racketsporten Pickleball på två banor. I våren fanns ett kunskapsgalleri som bjöd på en lugn och avslappnad miljö.

Vinterdelen bestod av en utställning med över 30 sponsorer och den orangea hösten som var UiPaths egna utställningsområde. Till detta byggdes dessutom en ”Keynote Theatre” med kapacitet för över 3500 personer.

 

Är du intresserad av att höra mer om projektet?

Kontakta Hans Lian, projektledare 
+46 708 54 20 00
hans.lian@spaceproduction.se.se