IDS – tandläkarmässan i Köln

Vi bygger montrar i hela världen, och förra veckan var vi i Tyskland för flera kunder.

På världens största tandläkarmässa IDS I Köln var vi på plats med MIS Implants och Neoss. På de stora fackmässorna ligger fokus på att skapa inbjudande montrar med mötesutrymmen och sociala ytor där produkterna står i centrum. I montrarna fick besökare både lära sig och testa funktioner på produkterna.

 

Det är alltid lika roligt att ro i land projekt där vi varit med från första skiss fram till avslutad mässa. De båda specialbyggda montrarna såg till att våra skickliga montörer fick hålla tungan rätt i mun.

Samtidigt i Frankfurt visade Frico upp sina produkter på VVS-mässan ISH i en rymlig och välplanerad monter. Vi kommer att få se den snart igen, men då i en större tappning här på hemmaplan i Göteborg.