Intervju med Lasse Frisk, VD

I augusti 2022 fick vi på Space Production en ny VD. Nu när Lasse är varm i kläderna känner vi att det är dags att fråga ut honom.

 

Hej Lasse! Hur länge har du jobbat på Space? – Jag har varit projektledare här sedan 2006, så det är snart 17 år. Förra året fick jag äran att ta över rollen som VD efter Kaj Edanius.

  

Vad är det roligaste med att jobba på Space? – Det roligaste är att det ofta är väldigt utmanande projekt där man jobbar tätt tillsammans med trevliga kunder.

  

Kan du dela med dig av ditt bästa tips till ett företag som snart ska ha ett event? – Jag brukar be kunden att fokusera på vad de vill ha ut av eventet. Det är skillnad på om eventet är menat för potentiella kunder eller andra företag och partners. 

 

Vilket är det häftigaste projektet du gjort hittills? – Det häftigaste jag varit delaktig i är när vi var ute på en liten ö i Göteborgs skärgård och satte upp en kub som kundens nya produkt skulle visas i. Vi byggde kuben på en pråm och fraktade ut den till ön med en båt där vi sedan lyfte ut den. Det var otroligt utmanande och häftigt!

 

Kan du dela med dig av något som få vet om dig? – Ja jag har en hemlig dröm om att vara cirkusakrobat och vem vet drömmen kanske blir sann. Jag kan redan gå på händer och satsar nu även på att lära mig att jonglera.

 

Branschtidningen Eventeffect har publicerat en längre intervju med Lasse som finns att läsa här.

Mässföretagens nya vardag – rekordförsäljning och nya trender – eventeffect.se