Space Production startar dotterbolag i Tyskland

Space Production utökar sin verksamhet med ett nystartat dotterbolag i Tyskland, Space Production GmbH. Det nystartade bolaget kommer att ta sig an samma typ av uppdrag som moderbolaget och fungera som en förlängd arm för den befintliga verksamheten.

 

Tyskland har en stor marknad inom branschen och är känt som världens största mässland. I utkanten av Hannover hittar du världens största mässområde sett till areal, där Space Production AB vid flertalet tillfällen utfört projekt. Genom att starta ett dotterbolag kommer den tyska marknaden närmare och det blir mer naturligt att ta sig an fler uppdrag där.

 

Dotterbolaget ägs till 51% av Space Production AB och 49% av Michael Jung, som också får rollen som VD för det tyska bolaget. Michael har tidigare arbetat med flera av Space Productions uppdrag, främst inom Tyskland, och nu föll det sig naturligt att gå ihop.

 

Lasse Frisk, VD på Space Production AB, ser fram emot ett tätt samarbete med det tyska bolaget: “Det ska bli kul att arbeta ännu tätare med Michael Jung, min vän och samarbetspartner sedan över 20 år tillbaka. Nu har vi tillsammans möjlighet att utveckla Space Productions leveranser i Tyskland, både för våra existerande trogna kunder men även för nya beställare.

 

De första projektförfrågningarna har redan rullat in och inom en snar framtid kommer bolaget att åta sitt första uppdrag.

 

För mer information, vänligen kontakta:

Michael Jung

VD Space Production GmbH
+49 171 238 17 59

michael.jung@spaceproduction.se

Lasse Frisk

VD Space Production

+46 708 54 20 09
lasse.frisk@spaceproduction.se