Välkommen till PulPacs monter på Interpack 2023

Välkommen in i PulPacs monter på Interpack i Düsseldorf! 

 

PulPac kontaktade Space Production med en önskan om en helhetslösning för en monter som skulle genomsyras av deras utvecklade teknik: Dry Molded Fiber. Det är en innovativ fiber-formnings metod som gör det möjligt att omvandla cellulosafibrer till miljövänliga pappersprodukter som kan ersätta världens engångsplast. Vi fick uppdraget att utforma, producera och bygga montern till mässan.

Att få samarbeta med PulPac ser vi som en möjlighet för oss att få vara med och forma en hållbar framtid. Vi ser fram emot fler samarbeten tillsammans med PulPac och andra likasinnade företag som strävar efter att göra en positiv förändring i samhället.

 

 

Kika gärna in på deras hemsida och läs mer om deras banbrytande teknik: PulPac

Vill du ha en helhetslösning till ditt event?