Välkommen till Amina Chargings monter

Vi har haft äran att arbeta tillsammans med Amina Charging, ett nystartat norskt företag inom elbilsladdningsindustrin, för att skapa en makalös monter på eCar Expo i Köpenhamn.
 
Vår resa med Amina Charging började med idéutveckling och design, där vårt kreativa team arbetade nära tillsammans med Amina för att fånga deras vision och varumärke. Sedan flyttade vi över till konstruktions- och produktionsfasen, där varje detalj räknades för att skapa en monter som inte bara var estetiskt tilltalande utan också funktionell och inbjudande för mässbesökarna.
 
Tanken bakom montern var att skapa en atmosfär som påminner om ett ”modern art gallery”, för att verkligen sticka ut och göra ett starkt intryck. Vi ville att besökarna skulle känna sig inspirerade och uppleva en känsla av innovation och kreativitet när de steg in i montern. Här är resultatet!

Är du intresserad av Space Production och våra medarbetare?