En smart monterdesign är en hållbar monterdesign

Smart monterdesign är ofta detsamma som hållbar monterdesign. NTI Gymnasiets montrar i Göteborg och Stockholm är ett bra exempel på det.

 

NTI Gymnasiet har under flera år använt sina snygga diskar som Space har producerat. Med en noga genomtänkt och ren design, med inbyggda broschyrställ och upplysta toppskivor gör att diskarna sticker ut i mässvimlet. Eftersom de är tillverkade i hög kvalitet kommer de att hålla i många år framöver, och kunna återanvändas fler gånger.

 

Diskarna matchas med det systemgolv i med liknande ytskikt som tagits fram av oss på Space för uthyrning till våra kunder. En beprövad lösning med mer än 20 år på nacken och som även finns i olika trälaminat. Eftersom golvet är modulärt passar det alla monterstorlekar och el kan osynligt dras fram dit det behövs. Ytskiktet lämpar sig också perfekt för montering av grafik på golvet – något NTI Gymnasiet gjort mycket effektfullt.

 

Sammantaget blir detta ett tydligt bevis på att en mässmonter byggd med återanvänt material, eget eller hyrt, kan vara både snygg och fräsch!

 

Vi tackar för det goda samarbetet och hoppas att NTI Gymnasiet värvat många nya innovativa studenter.

Är du intresserad av Space Production och hur vi kan hjälpa dig?