FORWARD VI i Las Vegas

I höstas tog vi oss återigen an ett superhäftigt uppdrag för UiPath i Las Vegas! UiPath arbetar med AI-driven automationsteknik för företag, och har årligen ett event där de bjuder in till en oförglömlig upplevelse. 

 

Vi var ett stort team från Sverige som reste till Las Vegas för att bygga eventet FORWARD VI som ägde rum i början av oktober. Det är fjärde året vi fått förtroendet att vara med och skapa detta fantastiska event.  

 

Platsen för eventet var det enorma kongresscentret i MGM Grand, världens näst största hotell. Här förvandlades ca 11 000 kvadratmeter till en vibrerande mässhall med aktiviteter, eleganta lounger och praktiska mötesytor. Dessutom byggdes en gigantisk huvudscen, flera mindre scener och en imponerande courtyard mellan byggnaderna.  

 

Stora delar av materialet återanvänds från tidigare event, men vi introducerade även nya fräscha element som producerats i vårt snickeri.  

 

Vi är glada över att ha fått vara en del av detta projekt, hela teaminsatsen och äventyret. Tack till alla inblandade för ett grymt samarbete och engagemang!

Är du intresserad av Space Production och hur vi kan hjälpa dig?