VAD KAN VI?

ALLT UNDER ETT TAK

Gemensamt för alla våra projekt är att det måste bli rätt direkt. Event, mässor och invigningar kan inte skjutas upp. Leveranssäkerheten är grunden för vårt arbete.

Vi erbjuder en bred palett av tjänster, anpassade efter varje kund eller varumärktes specifika behov.

 
PROJEKTPLANERING & VISUALISERING

I planeringen av ett uppdrag arbetar vi nära våra kunder och andra partners. Vi bidrar med rätt kompetenser för att gemensamt föra ditt projekt framåt. I vårt team finner du:

• Projektledare och produktionsledare

• Designers och 3D-illustratörer

• Konstruktörer och ritare

 

 

SNICKERI & MÅLERI

I vårt snickeri producerar vi möbler och inredningar inte bara för utställningar utan också för hotell, restaurang, butik och offentlig miljö. Allra bäst är vi på komplexa inredningar med höga krav på finish eller med integrerad teknik.

Vår maskinpark är modern och uppdateras ständigt för att vi skall kunna leverera den bästa produkten på marknaden. Vår produktionsprocess är integrerad och utgår alltid från CAD-baserade konstruktionsritningar. Komponenter tas fram i CNC-fräsar för precis passform och för att enkelt göra justeringar och kompletteringar till befintlig produkt.

Erfarna snickare och målare monterar och säkerställer en hög finish, vare sig det rör sig om laminat, lackade ytor eller solid surface som t ex Corian och HI-MACS.

 
PRINT & FOLIERING

I ateljén arbetar vi främst med print och foliering.

Vi är experter på all typ av text- och bildproduktion avsedd för mässor, event och show rooms. I vår ateljé tar vi även fram permanenta inredningsdetaljer.

Kombinationen av personal med lång erfarenhet samt en modern maskinpark ger oss full kraft att leverera rätt kvalitet och stora volymer. 

INSTALLATION
Lokal förankring, global närvaro.
Vår långa erfarenhet av att leverera utställningar internationellt, gör oss unika i Sverige. Vi har under 30 års tid byggt ett kompetent nätverk av samarbetspartners över hela världen. Kombinationen av egen personal och beprövade partners säkerställer att vi kan leverera med hög kvalitet och lägre kostnader i alla världsdelar.
 
LOGISTIK & TRANSPORT
Vår logistikavdelning hanterar alla typer av transporter, från den lokala till den globala. Intill vårt huvudkontor och produktionsanläggning i Västra Frölunda har vi vårt lager där vi tar hand om och lagrar utställningsmaterial för dig som kund.