VAD KAN VI?

ALLT UNDER ETT TAK

Gemensamt för alla våra projekt är att det måste bli rätt direkt. Event, mässor och invigningar kan inte skjutas upp. Leveranssäkerhet är grunden för vårt arbete.

 

Vi erbjuder en bred palett av tjänster anpassade efter varje kund och varumärkes specifika behov. Något som underlättar detta är att stor del av vår produktion ligger under ett och samma tak i Västra Frölunda, Göteborg.

 
PROJEKTPLANERING & VISUALISERING

Vi har ett erfaret team redo att hjälpa dig planera ditt projekt. Beroende på dina interna möjligheter och om du redan har en färdig design eller ej, hjälper vi dig genom att sätta ihop ett team med de rätta kompetenser som behövs för att ta ditt projekt framåt. I planeringen av ett uppdrag arbetar vi nära våra kunder och partners.

 

I vårt team finner du:

  • Projektledare
  • Produktionsledare
  • Designers och 3d-illustratörer
  • Konstruktörer
SNICKERI & MÅLERI

I vårt snickeri producerar vi möbler och inredningar inte bara för utställningar utan även för hotell, restaurang, butik och offentliga miljöer. Allra bäst är vi på komplexa inredningar med höga krav på finish eller med integrerad teknik.

 

Vår maskinpark är modern och uppdateras ständigt för att vi skall kunna leverera de bästa produkterna på marknaden. Vår produktionsprocess är integrerad och utgår alltid från CAD-baserade konstruktionsritningar. Komponenter tas fram i CNC-fräsar för precis passform och för att enkelt göra justeringar och kompletteringar till befintlig produkt. Erfarna snickare och målare monterar och säkerställer en hög finish, vare sig det rör sig om laminat, lackade ytor eller solid surface som t ex Corian och HI-MACS.

 PRINT & FOLIERING

I ateljén arbetar vi främst med print och foliering. Vi är experter på all typ av text- och bildproduktion avsedd för mässor, events och show rooms. I vår ateljé tar vi även fram permanenta inredningsdetaljer.

 

Kombinationen av personal med lång erfarenhet och en modern maskinpark ger oss full kraft att leverera rätt kvalitet och stora volymer.

INSTALLATION

Vår långa erfarenhet av att leverera utställningar internationellt, gör oss unika i Sverige. Vi har under 30 års tid byggt ett kompetent nätverk av samarbetspartners över hela världen.

 

Kombinationen av egen personal och beprövade partners säkerställer att vi kan leverera med hög kvalitet och lägre kostnader i alla världsdelar.

 
LOGISTIK & TRANSPORT

Vår logistikavdelning hanterar alla typer av transporter, från den lokala till den globala. Intill vårt huvudkontor och produktionsanläggning i Västra Frölunda har vi vårt lager där vi tar hand om och lagrar utställningsmaterial för dig som kund