Space Studios

Vi erbjuder två studios i våra lokaler i Göteborg. Dessa täcker de flesta behov får både livestreaming och förinspelat innehåll. Oavsett om du vill göra en fullskalig TV-produktion, hålla ett engagerande digitalt event eller bara komma igång med rörligt material i era kanaler. Vi har även fikarum, kontor, omklädningsrum och egen stor parkeringsplats för att göra det lätt och smidigt för er under inspelningen.

Space Studio XL

Denna studio är perfekt för dig som vill kunna skapa en spännande och varierad show med TV-kvalitet. Generösa ytor och möjlighet till publik på plats. Vi skräddarstyr inspelningsutrustning, crew och streaming-plattform efter era behov i samarbete med vår teknikpartner. Om du redan har en teknikleverantör för detta som du gärna använder så är det inte heller något problem.

 • Stor yta med möjlighet till flera spelplatser, exempelvis växlande mellan sittande panel, stående samtal, presentationer framför skärm mm.
 • Stora skrymmande produkter, exempelvis fordon eller maskiner, tas enkelt in i lokalen genom lastport intill studion.
 • Sittande publik upp till 100 personer (men lämpligt med max 50 under pågående pandemi) för att få riktiga publikreaktioner som förhöjer känslan.
 • Väggarnas utseende kan anpassas. Det som syns på bilderna är ett beprövat standardutförande som utformat för att ge en varm miljö.
 • Projektionsduk på 5 x 2 meter samt tre 75-tumsskärmar för ett varierat digitalt innehåll i bakgrunden, eller för presentationer.
 • Möjlighet att använda sig av flera kameror. Stor golvyta där rörliga kameror lätt kan förflytta sig för en dynamisk bildproduktion.

Space Studio Mini

Denna studio lämpar sig för enklare inspelningar – som ändå kan vara mycket effektiva om du har en bra story att berätta! Vi använder den själva för rörligt innehåll i sociala medier. Studion kan även användas av dig som vill experimentera med hur du bäst kan få fram ditt budskap via inspelningar eller live streams från exempelvis ditt eget showroom eller från din mässmonter. Prata med oss för att komma förbi för ett samtal och göra ett gratis test. Kanske vill du bara känna på hur det är att vara framför kameran?

 • Lätthanterad fast utrustning baserad på Apple-produkter för inspelning och bildproduktion. Bildproduktionen görs på en iPad, och du kan som kund göra det själv om du vågar.
 • I nuläget har vi två fasta kameror och en rörlig, men med möjlighet att bygga ut om behov finns.
 • Inspelningsupplösning är 1920×1080. Möjlighet att livestreama direkt till Facebook, Youtube, eller din egen plattform.
 • Perfekt för att presentera digitalt innehåll eller för samtal mellan 2 till 3 personer. Du kan även ta in videosamtal via länk.
 • Möbleringen kan växlas mellan disk, ståbord, fåtöljer mm, men om du sänder live är det lämpligast att hålla fast vid en och samma.
 • Bakgrunden i studion anpassas efter era behov. Eftersom det är en liten yta går det lätt och smidigt.

Eller varför inte skapa din alldeles egna studio?

Borta bra, men hemma bäst. Genom att göra i ordning din egen studio, anpassad efter dina behov, skapar du förutsättningarna för en kontinuerlig produktion av rörligt material. Du kanske har ett showroom som du vill uppdatera och förvandla till en studio? Eller ett ledigt rum på kontoret som kan bli en bas för era egna sändningar? Vi tror även att tillfälliga studios kommer vara en naturlig del av event och mässmontrar framöver. Vi har lång erfarenhet av att skapa studios på alla dessa platser, så prata med oss.